midsommarafton

Idag är det den 22/6 2012. Vårt beräknade förlossningsdatum. Men ingen bebis. Och det känns faktiskt... helt okej. Veckan som gått har varit jobbig. Varje dag man har vaknat med mage har kännts som att jag har misslyckats på ngt sätt, helt sjukt jag vet, men jag tror att många känner igen den känslan. Varje telefonsamtal med ngn förväntansfull på andra sidan har känns jobbig att svara på. Nä ingen bebis idag heller. Det är ett så konstigt tillstånd, att gå och vara beredd på förlossning när som helst och samtidigt vara beredd på att det kan ta två veckor till. X antal psykbryt (bland annat hos barnmorskan igår...) senare så kom jag till någon slags slutsats att det är helt okej att han inte har kommit än. Nu är det liksom ganska tveklöst att jag kommer gå över tiden och det känns faktiskt lite befriande. Nu lägger jag ner alla utdrivningsförsök, fokuserar på vila, lugn och kärlek och så får han komma när han kommer. Vi tar en dag i taget och försöker verkligen att fokusera på att det får ta den tid det tar. Det spelar ingen roll om han kommer imorgon eller om 14 dagar. För kommer ut det gör han ju förr eller senare.
Kommentarer
Postat av: Lotte

Vilken fin bild! Lycka till! Han kommer nog snart!:)

2012-06-22 @ 11:51:31
URL: http://kunterbunt.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vet att det låter egoistiskt men för varje dag som går så växer lyckan hos mig, kanske kanske får jag vara i Skåne när han bestämmer sig för att titta ut och det skulle vara enormt för mig <3 Puss & Kram till er alla

Postat av: Största syster M

Du är så klok, Lisa. Vips så är han bara här, och genast har du glömt hur lååångt det var att vänta. Hoppas du kan passa på att njuta av dessa dagar ändå, och låta Sx2 ta hand om dig. Kram på er!

2012-06-22 @ 12:56:45
Postat av: Jonna

Kämpa på! Snart är ni föräldrar! Att inte veta när det brakar loss och den där retliga spänningen inför NÄR det kan dra igång är grymt jobbig, MEN såååå jädrans underbar! Han har fortfarande ett par timmar på sig att hinna!

2012-06-22 @ 14:42:09
URL: http://enjonna.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad gör väl än dag eller fjorton när ni har ett helt liv tillsammans att leva!

2012-06-22 @ 18:40:45
Postat av: Cilia

Låter bra med vila! Även om det känns grymt trist med mage just nu så kommer du sakna den snarare än du tror! Passa på att se alla dåliga filmer och tv serier! Det är ingen so

Skriker på din uppmärksamhet!!!!! Alltså vila och njut!!!!!!

2012-06-23 @ 10:29:01
Postat av: Cicci

Och när han väl kommer så känns det så självklart att det skulle vara just den dagen som skulle bli hans födelsedag, ingen annan! Lycka till när det väl sätter igång :)

2012-06-23 @ 14:52:35
URL: http://ciccet.blogg.se/
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Ja, gud. Passa på att vila och bara njut! Boka upp och gör saker, ha roligt utan barn. Även om det kommer bli fantastiskt sen när han tittar ut! :)

2012-06-23 @ 20:40:56
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Josefin

Snygga bilder tar du i alla fall i alla lägen. ;) Lycka till!

2012-06-25 @ 08:53:29
URL: http://josefincasteryd.se/blogg
Postat av: Caroline

Fräck bild! Och bra inställning om man klarar av att tänka så.

2012-06-25 @ 10:19:41
URL: http://min.bakel.se
Postat av: Fotograf MissJeni

Sunt tänk Lisa, och ja, passa på att vila :)

2012-06-25 @ 12:14:45
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: irisjag

Fin bild! Du tänker helt rätt, han kommer när han är redo:-)

Lycka till!

2012-06-26 @ 06:45:14
URL: http://irisjag@blogspot.com
Postat av: Sofia Ekström

jag kan tänka mig att det är ett konstigt tillstånd som du säger, nu-nu eller 14 dagar tills något man ALDRIG upplevt förut. uppochned?men det låter klokt tycker jag, att mysa och vila.lycka till när det är dags sen!

2012-06-26 @ 18:33:19
URL: http://ekstromsofia.blogg.se/
Postat av: Maja-Stina

Åh, vad jag undrar vad du gör NU! Känner på mig att det är bebis i luften! :) Kram kram kram!

2012-06-26 @ 22:49:35
URL: http://www.majastina.se
Postat av: josefine

Ja, varför känner man sig så misslyckad. Jag kunde gråta en timme varje morgon för att det var så jobbigt att inget hade hänt. För på natten skulle det ske. När bf var förbi blev jag som du, lugnare, mycket lugnare. Innan var det någon slags kamp om att få innan bf, när man inte kan göra nåt! Jag promenerade tills fogarna brände som eld, gjorde allt annat också. Men ingen bebis kom. Sen på bf så bara gav jag upp, blev liksom lugn. Det kommer sätta igång när det är redo var det enda jag tänkte och jag var kompis med tanken. Sen en morgon när jag hade gått på toa vid 6 snåret så kom en värk. Och efter 25 min en till, efter 15 min en till. Sen började vattnet sippra, 48 timmar senare var vi föräldrar! Lugn nu, hade inga onda värkar, sov som en gud natten därpå, och en sväng på middagen. Vid 18 tiden började det sätta igång ordentligt och det tog alltså bara 12 timmar om man räknar så. Och nu kan jag inte förstå hur lååångsamt tiden gick och hur innehelvetes tråkigt det var att väääänta. Hela dagarna. Snart kommer han och då hinner du inte ens blinka så går han. För det är så. Man kan inte fatta det. Ett år sen jag låg och längtade och väntade på en värk.

2012-06-27 @ 00:58:35
Postat av: Matilda

Jag förstår verkligen din längtan Lisa, men precis som Linda skriver här ovan: "Vad gör väl än dag eller fjorton när ni har ett helt liv tillsammans att leva!" Tiden blir helt annorlunda när han väl är ute, då kommer du förstå. Fjorton dagar är ingenting! Han kommer nämligen att vara två veckor gammal innan ni ens hunnit blinka. Tiden bara rusar! Snart förstår du, men som sagt, jag förstår din längtan! Passa på att vila (jag vet, låter sjukt tråkigt men jag lovar), lägg dig och läs tidningar, gå ut och ät lunch/middag med Simon på restaurang! Snart är ni mitt i bebisbubblan, VÄRLDENS bästa bubbla, men passa på att göra saker bara ni två nu innan för det blir aldrig så som det är just precis nu (det blir bättre, men ja, du fattar!) Stor kram, ta hand om dig! Snart ligger han i din famn ska du se (och snart är han 1½ år som Majken..)

2012-06-27 @ 11:39:23
URL: http://www.matildasaalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0