borta!

Haha till och med den lilla tickern här på sidan har tröttnat på det här. Bebisen är borta! ;)
 
Igår var vi på sista besöket hos barnmorskan. Istället för att boka in ett besök till nästa vecka bokade hon in oss på överburenhetskontoll nästa fredag. Har inte bebisen kommit då så tas ett snack om igångsättning som isåfall skulle bli ett par dar senare, eller i bästa fall samma dag men det är inte så troligt. Hu, jag hoppas verkligen inte att det behöver gå så långt men nu vet vi iaf att det som absolut längst är en dryg vecka kvar innan han kommer ut. Det ger mig både grov ångest (herregud, en dryg vecka till?!!!! Igångsättning?!!) och enorm lättnad att tänka på.
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Lisa, jag blev igångsatt med båda mina. Första tog 6 timmar, andra 4. så det där att det blir utdraget om man sätter igång det vet jag inget om. Det stämde iaf inte på mig. Ungarna behövde bara lite skjuts!

Håller tummarna för dig här om en junibebbe!

Svar: åh tack Linda! det betyder jättemkt att höra. jag är livrädd för att igångsättning betyder dropp, klippning och sugklocka...
Lisa

2012-06-29 @ 10:09:48
URL: http://lindarling.blogspot.com
Postat av: erica

dt kommer gå SÅ BRA!

2012-06-29 @ 11:56:31
URL: http://ericagilbertson.blogg.se
Postat av: Jonna

Jag blev också igångsatt, men efter 5:e dagen för jag fick graviddiabetes och hade förmodligen inte klarat trycka ut en bebis större än 3200! :) För mig va inte droppen något konstigt, den fick det hela att gå framåt och det va en otroligt skön känsla och jag sprack inte ens en liten repa och behövde inte hjälp av en sugklocka! :) Hoppas att han skyndar sig nu och gör entré under Junimånad! :) Lycka till!

2012-06-29 @ 13:02:30
URL: http://enjonna.blogg.se
Postat av: Sofia Andreasson

Lisa det kommer gå jätte bra. Klipp läggs väldans sällan så det skall du inte oro dig för. Har du massor av hemska funderingar så ring gärna mig så kanske vi kan reda ut en del. Försök hålla dina positiva tankar och lyssna inte en massa på historier som gör dig rädd. Varje förlossning är unik!
Kram till dig!

2012-06-29 @ 19:10:31
Postat av: Magdalena

Jag gick 14 dagar över tiden, det hela drog igång dagen innan bokad igångsättning. Trots detta fick jag värkstimulerande dropp, men det var inte alls obehagligt. Håller tummarna för dig, det kommer gå galant!

2012-06-29 @ 21:12:03
Postat av: lejnox

Vill också skicka lite lyckoönskningar! Kroppen vet vad den ska göra så försök att fokusera på själva andningen så "löser det sig av sig själv".

P.S. En julibebis är också bra! :)

2012-07-01 @ 09:27:35
URL: http://lejnox.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0