det snurrar i min skalle...

Hemma i Sverige sen ett par dar tillbaka tillsammans med en jäkla jetlag. De sista dagarna i Kaliforinen mådde jag inte helt hundra tyvärr. Trött, illamående och yr tillsammans med dålig sömn gjorde mig lite lätt zombie-aktig så jag orkade inte blogga... En låååång flygresa utan sömn och sen lite tidsomställning på det har inte gjort underverk för mitt välbefinnande. Det har kännt lite som typ v 8 igen, fast gånger 3. I morse skulle vi till barnmorskan och göra sockerbelastning för att kolla om jag ligger i riskzonen för gravidtets-diabetes vilket innebär 12 timmars fasta innan (inte ens dricka vatten). För att lägga ännu lite mer grädde på moset helt enkelt. Så jag svepte sockerlösningen och satte mig i väntrummet för att vänta i två timmar på blodprovet. Det dröjde inte länge innan jag blev akut super-yr, kallsvettig och svimfärdig och fick spendera en timme liggandes på en brits inne i ett undersökningsrum innan vi kunde ta blodprovet och jag fick åka hem. Resten av dagen har jag mått sådär men nu hoppas jag verkligen att det ska vända. Så, nog med gnäll!

En tjocksmock på beachen i Dana Point.

Kommentarer
Postat av: Sofia Ekström

nej fy, för många plågor, helt klart. hoppas du återhämtar dig snabbt nu, med lite mat och sömn. och du, den lila långklänningen, mums!

2012-04-03 @ 20:32:55
URL: http://ekstromsofia.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Väldigt fin bild på dig Hoppas du mår bättre nu!

2012-04-03 @ 20:41:42
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Störstasyster M

Stackars gumman! Hoppas det bara var ansträngningen och att du snart mår bättre. Ta hand om dig! Och jag håller med - fin bild! Magen har verkligen vuxit sen du var här. Kram, kram

2012-04-03 @ 21:59:05
Postat av: Anna-Maria

Usch, hoppas du piggar på dig fort! Jättefint foto verkligen, härlig klänning. :)

2012-04-03 @ 22:15:13
URL: http://www.annamaria-l.se
Postat av: Cilia

Usch stackars dig! Jetlag och för lite sömn drabbades jag också av i Bangkok, samma symptom som du beskriver, också få liggandes på en brits med en läkare som sa "no more work, go to sleep". Och då är jag inte ens gravid eller är på fastande mage med äckel-lösning... Verkligen fin mage!

2012-04-03 @ 23:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0