önskelista

Så fort det blir höst vill jag börja göra om hemma. Men senast idag lovade vi oss själva att vi skulle leva billigt och försöka spara så mycket pengar som möjligt den närmsta tiden. Tur att det är gratis att drömma och högst på önskelistan för 25-årsdagen är den fina soffan Humphrey från Mio som jag kärat ner mig i.


kär.

Jag vill alltid minnas. Hans ögon har samma färg som havet.
våra bröllopsbilder

Under vår bröllopsresa på Samos bloggade Anna våra bröllopsbilder. Och bildspelet. BILDSPELET!! Herreminje. Kvinnan är ett geni.


lycka & sorg.

Vi har stått framför samma kamera. Ni för knappt två månader sen, vi bara några dagar sedan. Vi har varit fyllda av samma pirr, samma lycka. Vi blev varsin familj. Nu är en familj trasig. Vi känner med er.

just married

Syster fick låna min kamera under kvällen, den här är en favorit.

polaroid

Förrutom fotobåset så gick våra polaroidkameror varma under hela kvällen, speciellt på dansgolvet. Kamerorna vandrade runt mellan gästerna och det blev runt 160 bilder. Varenda en är helt magisk. Jag ÄLSKAR dessa bilderna, pyttesmå men fyllda av så mycket kärlek och dans.

the photobooth

På bröllopet satte vi upp en liten photobooth. En kamera på stativ, trådlös självutlösare och massvis med utklädnings-attiraljer. Det blev väldigt populärt och jag kan inte sluta le när jag ser på de här bilderna. Sätt på ljudet och tryck på play! :)

måndag

Jag går runt i vår lägenhet som är fylld av minnen från bröllopet. 50 loppis-vaser fortfarande fyllda med blommor, våra dekorationer, bröllopspresenter och min smutsiga brudklänning. Det regnar ute, men i mitt hjärta kommer solen skina länge till.(Massa bilder från bröllopet kommer, jag lovar!)

du & jag.

Nu är vi gifta.


RSS 2.0