fashionistas, hjälp!

Jag har börjat leta skor till bröllopet och är totalt inkörd på gula pumps. Inte mes-gula, utan snarare saffrans-gula.Så alla ni fashionistas där ute, hjälp mig! Ett par djup-gula pumps, inte högre än 8 cm klack, ska helst inte kosta mer än en tusenlapp. VAR HITTAR JAG DOM?!!


Fina, men dyra. 310$ Bild: BHLDN


Fina. Dyyyyyyra.... 825$ Bild: Christian Louboutin

hurra!!!

Världens finaste ettåring firar vi med en baconost-tårta. Lycka! Behöver nog inte säga hur snabb han var på att käka upp den när jag sagt varsågod... :)


syster i motljus

Underbart ljus och vacker syster.Till och med jag fastnade!


tekniknörd

Förra gången var det min tur. Lämnar man träningsväskan på golvet har Sixten fest. Är det inte träningshandskarna som får sig en slem-omgång så är det hörlurarna som ligger riktigt illa till.


Men idag när jag kom hem efter ett jobb så var det Simon som glömt ställa undan sin väska. Handskar, hörlurar iPod-fodral och iPod fick sig en rejäl omgång alá Sixten.

Som sagt, ibland är det jävligt tur att hundjäkeln är så söt.

Barcelona!

Bloggtystnaden den senaste veckan har berott på vår Barcelona-resa! Vi har haft det helt underbart fantastiskt, här kommer bildskörden ur den ena kameran... Tack Sandra och Jossan för fantastiskt res-sällskap de första dagarna!converse-lover

En som gillar vita converse nästan lika mycket som jag.

gaddning

Varje gång jag ser Malins snygga taturering av en Holga-kamera på handleden så blir jag så sugen själv. En dröm om vad det skulle vara har jag redan, men frågan är om man vågar?


mitt kontor!

Det rum som förändras oftast i vår lägenhet är mitt kontor. Jag har inte kännt att jag har fått till det riktigt. Rummet är väldigt avlångt och svårmöblerat. Men nu tror jag att jag har hittat rätt! Soffan köpte vi i tisdags på IKEA och igår åkte jag till K-Rauta och köpte Elfa-hylla. Otålig som jag är skruvade jag upp den själv igår, utan en endaste karl i sikte. Kvinnor kan!


en sån här...

... blev det inte! Provade en liknande klänning som på den här bilden för några veckor sedan. Fin, men jag kände mig lite väl prinsessig. Den klänningen som jag valde tillsist är liknande, men lite enklare siluett. Känns fortfarande riktigt bra!

Bild: Brandon Werth
Klänning: Justin Alexander


färgglatt i götet

Jag behöver bli bättre på att få in färger och mönster i vårt hem! Som den här fina lägenheten som är till salu i Majorna.Åh vad man längtar efter att få hänga på balkongen!!

bröllopstips

Varje dag surfar jag ett helt gäng bröllopsbloggar. Inte bara för inspiration för vårt eget, men också för inspiration till alla bröllop jag plåtar. Så här kommer mina bästa bröllopsbloggar-tips!

Green Weddingshoes
Style Me Pretty
Once Wed
Pretty Chic
Snippet & Ink

Visst blir man lite deppig att man inte bor i södra Kalifornien...? Tipsa gärna mig om era bästa bröllopsbloggar!

mysdag

Ah vilka helg-junkies vi har blivit! Lovley väder idag, perfekt för en långpromenad med mr Crazy Dog (dagens sattyg inkluderade bl a hoppa upp på ett par vänner vi mötte, käka lite glas och tigga kanelbulle). Jag invigde mitt senaste Converse-tillskott! Simon lyckades haffa ett par i Malmö innan de sålde slut. Hurra!


världens bästa gosegris

Min bebis. Älskling. Skithund. Allt på en gång.


ni glömmer väl inte...?

... att kika in på min hemsida och företags-blogg då och då? Där finns en hel drös med bröllop som jag har plåtat (och massa annat också för den delen). Just nu har jag t ex ett erbjudande på porträttfoto!


blomsort?

Någon som vet vad den här blomman heter? Tycker den är så fin!


bild: Tinywater Photography

finfin inbjudan

Bah jag är så svag för handskrivet och illustrerat. Vilken tur att jag har en så grym syster som fixar och donar med våra! Den här finingen hittade jag på OnceWed och illustratören heter Liam Stevens.


fy på mig!

Usch jag har kommit ur bloggandet lite. Kan inte ni tipsa mig om vad ni skulle vilja att jag bloggade mer om? Ge mig en rubrik, så skriver jag!
Men inget blogginlägg är komplett utan en bild, vilket drömkök va?


Bild: Residence

RSS 2.0