crazy dog-lady

Det är jag det. Idag har jag plåtat Sixten en gång i timmen så ni skulle få se hur en dag med Sixten ser ut för mig. Varsågod...

Behöver jag säga att jag är löjligt förälskad i den här lille mannen?

tur i oturen

Idag var tanken att jag och syster skulle åka till Köpenhamn och kolla på klänning. Men igår eftermiddag upptäckte jag att jag råkat boka 16/4 med klänningsbutiken istället för 16/2. Så går det när man mailar brudklänningsaffär direkt efter man mailat brudpar om bröllopsplåtning. Så vi bestämde oss för att dra till Malmö istället. Väl där kunde jag faktiskt prova den där klänningen jag ändå tänkt prova i Köpenhamn. Och det kändes.... sådär. Så vi drog till Ängelholm istället. Och där blev jag kär. Men i vad kan jag ju inte riktigt visa än. Så ni får nöja er med syrrans snygga latte och en liten bit av ngt fint som ni får se mer av om några månader.
Irina Werning

Det här fotoprojektet (sidan är lite seg, men värd väntan) av fotografen Irina Werning kan vara det coolaste jag har sett! Hon återskapar gamla fotografier på folk. Helt fantastiskt! Tipstack till Karin Froom.bilder: Irina Werning

bhldn

Det var varit mycket buzz på bröllopsbloggarna om Urban Outfitters/Anthropologies bröllopslinje BHLDN (uttalas Beholden). Massvis med snygga grejer som jag tror att man kommer se en hel del av bland bröllopsbilderna om några månader! Jag blev kär i både tre och sju grejer på hemsidan, men det är ganska dyrt.


handarbete

Okej, snyggaste handstilen ever?

bild: B Dunlap

say what?

Jag är så himla dålig på att kommentera bloggar. De enda bloggarna jag kommenterar är systers och svägerskans. Ibland är de där verifieringsrutorna helt omöjliga att förstå. Men den här tog verkligen priset. Vad fasiken står det...?!


kärlek

Jag har åkt på förkylning (igen!) och spenderar eftermiddagen med raggsockar, täcke och laptop i soffan. Tidigare idag åkte jag och Sixten till skogen och det var en ler-fest... Ni som har långhåriga hundar vet att hur mycket man än duschar pälsen så försvinner inte all smuts. Men ändå. Jag kan inte motstå en blöt, småskitig, liten (okej ganska stor) kanelbulle bredvid mig i soffan, så här ligger han och jag! Mys!


match made in heaven

Jag är både Marimekko-lover och Converse-fantast så när jag läste om deras samarbete blev jag mer än lycklig!! De här ska jag bara ha. Så fina!

mer blommor och klänning!

Om två veckor ska jag prova brudklänning i Köpenhamn. Overkligt.


bilder: Green Weddingshoes, Style Me Pretty

Och lite frisyrinspo. Ingen perfekt uppsättning, tänker mer rufs och sommar!


vårt dammigaste rum

Sixten är inte så förtjust i dammsugaren. Såfort den åker fram barikaderar han sig i sovrummet eftersom det rummet ligger längst in i lägenheten. Jag har väldigt sällan hjärta att dundra in med dammsugaren där när han har lagt sig där så oftast förblir sovrummet lite dammigt...


Så här ligger han och spanar medans man flaxar omkring i resten av lägenheten. "Är du inte färdig snart?"

bäää

Igår var jag ute hos min vän Anna som tillsammans med sin kille Otto har en lammgård, Kullalamm! Samtidigt driver hon ett eget företag som grafisk designer. Grymt inspirerande par! Anna tog med mig ut i stallet och visade de nyfödda lammen, åh så söta!

RSS 2.0