Latmaskar

Vid den här tiden på dagen brukar jag o Sixten redan vara en bit på väg på dagens långrunda. Men idag är ingen av oss särskilt sugna...


jag gjorde det!

Innan vi gifte oss så tränade jag flera dagar i veckan. En vecka efter bröllopet så åkte vi ju till Grekland, sen kände jag att jag behövde lite paus från träningen i några veckor. Under de veckorna blev jag ju på smällen istället. Tanken var ju en kortare paus från gymmet, men att gå och träna när man har spyan i halsen och känner sig lätt svimfärdig har inte varit att tänka på. Så det har blivit ett väldigt långt träningsuppehåll för mig. Men idag gjorde jag det! När Simon kom hem från jobbet så gick vi till gymmet tillsammans och nu ska det bli en rutin igen.


Med nya skor går allt mycket lättare! :)


soffkompisar

Måååånga trötta dagar de senaste månaderna har min utsikt sett ut så här. Sixten, jag, härliga Klippan-filten som vi fick i bröllopspresent, bärbara datorn och tv:n. Varje dag har jag kännt tacksamhet över mitt jobb, att jag när som helst kan lägga mig i soffan (om jag inte har plåtningar förstås) och jobba därifrån istället. Sixten verkar också tycka att vår nya arbetsplats är ganska mysig...


nu har vi jul här i vårt hus!

Förra året vågade vi inte ha en gran. Sixten var ett halvår och en tokig valp i kombination med ett pyntat träd inomhus kändes sådär. Men i år kände vi att han var redo! Hitills har han inte brytt sig särskilt mycket, knappt ens nosat. Kolla bara hur blasé han anstänger sig för att se ut! :) Fick bli lite silvertema i granen, egentligen ville jag ha lite mer svart/vitt, men allt var så galet utplockat när jag väl fick ändan ur och skulle köpa julpynt...


"Mäh, mamma det där var väl inget speciellt! Jag har faktiskt sett en sån fööööruuuut...."

bebis eller lussebullar?

På kvällarna är jag ganska svullen om magen, då syns det faktiskt lite att jag är gravid. Men jag längtar tills det tveklöst syns att det bor en bebis i min mage och att det inte lite likaväl kunnat vara för många lussebullar.

 

ps. för att ha något att jämföra med, så här såg magen (helt ogravid) ut i mitten av september.

 


coolaste appen

Hittade den här Pampers app till iPad via en annan blogg, det kan ju vara världens coolaste app! Den visar naturlig storlek på bebisien i den veckan man är i just nu. Tips till andra preggosar där ute! :)


craving?

Det jag ätit mest av sen jag blev gravid är frukt, allra helst svenska äpplen skuren i bitar (ja, självklart måste man ju ha en sån här då!). Jag har moffat i mig så mycket äpplen att jag skulle bli förvånad om bönan INTE skulle lystra till namn som "Aroma" eller "Ingrid Marie", lite besvärligt om det blir en kille dock.


zzzzz.....

Det här med att baka bebis gör mig så galet trött. Som grädde på moset har stormen hållt mig vaken halva natten (våra fönster skallrar otroligt högt när det blåser) dessutom tyckte Sixten att halv sju var en lagom tid att ta morgonpromenaden. Eftersom jag var själv hemma så kunde jag inte vända mig om och låtsas sova. Snaaaark... Förhoppningsvis kan fina armbandet från Lite Kalabalik och systerdotterns hopprepsuppvisning pigga upp.


bönans första outfit!

Än så länge har vi bara köpt ett enda plagg till bönan och det är den här:

Tänk att det ska få plats en liten bebis i den där, en bebis som är VÅR! Jag har verkligen inte fattat det ännu...


på tjocken!

Vet inte om det finns någon kvar här som fortfarande läser med tanke på hur länge sedan det var jag bloggade sist. Men det finns en liten (eller helt enorm) anledning till det.


RSS 2.0