världsbäst.

Det första vi bokade till bröllopet var fotograf. Vi hade knappt satt ett datum, men fotografen var det absolut viktigaste för mig. Valet var inte så svårt. För varje dag som går blir jag mer och mer säker på att vi gjort rätt val. Och med tanke på att jag var 110 % säker när vi bokade så kan ni ju tänka hur många procent jag är uppe i nu. Idag fick jag ett mail med ett smakprov av våra provbilder. Jag vet inte vad jag ska säga. Så jag säger kort och gott: Anna Roström.nu börjas det...

Gissar på att jag kommer uppdatera smhi lite lätt maniskt den kommande veckan. Men om ni har några inte-regn-men-gärna-lite-moln-helst-inte-strålande-solsken-mellan-15-och-18-dans så får ni gärna skaka rumpa som ni aldrig gjort förrut!!!


gratisreklam

Förresten, för er läsare som också går i giftastankar tänker jag helt oblygt tipsa om jag ju faktiskt jobbar som fotograf. Ska ni gifta er nästa år börjar det bli dags att boka fotograf. Vissa datum är helt löjligt populära! Klicka här för att komma till min professionella (lät ju inte nådigt töntigt) blogg.


2,5 vecka kvar...

Idag har jag varit på Linneaträdgården för lite planering inför bröllopet. När jag satt i lokalen så slog det mig plötsligt att snart sitter vi här och är i full färd med att äta vår bröllopsmiddag. Och det är bara 2,5 vecka kvar... Jag längtar så mycket!


Bild: Peter Tarpgaard

grrrls night

Äntligen är allt hemlighetsmakeri över! I helgen hade grabbarna svensexa för Simon och på söndagen tyckte alla i gänget att det var välidgt skönt att möhippa och svensexa var överstökat så vi slapp fundera tre gånger över vad man kunde säga utan att väcka misstankar. När grabbarna festade loss i Malmö höll vi tjejer ställningarna i Helsingborg. Och vilken MAGISK kväll det blev. Vilka fina vänner vi har.


caketoppers

Caketoppers beställda! Icke dem på bilden dock. Jag föreslog Prinsessan Leia och Luke Skywalker, men när Simon påpekade att de är ju syskon kändes det valet inte så... hett. Och ganska avslöjande hur lite koll på Star Wars jag har.


hopp upp!

Sixtens favoritkommando! 35 kilo kärlek rakt upp i famnen...


smålands-semester

Jag och Sixten körde upp till Småland för två dagar tillsammans med mamma. Promenader, svampplockning, skörda grönsaker och mycket bad. Lycka!mina fina killar

Nu är det bara 4 veckor kvar till bröllopet, helt galet. Jag blev möhippad för en vecka sedan och det kändes så overkligt! Som att vi låtsades ha en möhippa. Jättekonstigt att det faktiskt var MIN möhippa! Nu börjar det verkligen bli på riktigt att vi ska gifta oss. Jag är så glad och tacksam att jag har en så fin man som vill ha mig lika mycket som jag vill ha honom. Och att vi har en sån fin liten gris.


RSS 2.0