fierce!

Så coola inbjudningskort! Knasiga och fulsnygga.

foto: Our Label of Love


julpynt?

Jag är inte så mycket för julpynt. För min del räcker det med adventsstjärnor. I år har vi inte ens en julgran, vi litar inte riktigt på att Sixten skulle låta den vara i fred. Men med mycket ljus och julklapps-fårskinnet (från Kullalamm) känns det mysigt och juligt här ändå tycker jag.


on to the next

Nu längtar jag efter nyår. Hitta en fin klänning, duka med mina favoritblommor ranunkler och avslappant häng med dom finaste vännerna i världen.god fortsättning!

Vi har haft en så himla fin jul! Innan man hinner blinka är allt över. Vi fick massvis med fina presenter och Sixten njöt av uppmärksamhet, bus och all mat som stacks till honom! Idag ligger vi bara i soffan... Välbehövligt!
Presenter, vilken lycka!


Vi sov över hos Simons föräldrar och lät Sixten sova i sängen. Han låg blickstilla vid våra fötter hela natten, förmodligen chockad över denna lyx och ville inte riskera att bli av med platsen.Lite knasiga familjebilder hann vi också med...

god jul!


gråhårig

Det är kallt i Skåne. Jättekallt.


sixten was here

I helgen köpte jag ett par fina handstickade raggsockar. Jag lever verkligen i raggsockar på vintern, hatar att frysa om fötterna! Men så har jag inte så många snygga, så när jag såg dessa slog jag till. Imorse fanns inte så mycket kvar. Det här är faktiskt första grejen han har tuggat sönder och det får man vara tacksam över! Men synd på ett par fina sockar...


första bokningen!

Vi har tagit ett stort steg i bröllopsplaneringen. Vi har bokat fotograf! Det blir min fina kollega Anna Roström som kommer föreviga oss och jag är övertygad om att det kommer bli helt fantastiskt bra. Anna är en så härlig person och jag vet att vi har gjort ett grymt bra val. En drös av hennes bilder ligger redan i min inspirationsmapp. Som den här frisyren tex!


foto: Anna Roström/SmallpigArt

i stormens öga

Sixtens favoritplats oavsett vart man kommer. I centrum.


when life gives you torra bullar, make skorpor!

Igår hittade jag 3 sorgliga lussekatter i vår brödkorg. Kvarglömda sen helgen och hopplöst torra. Då kom jag och tänka på ett inlägg jag läst hos UnderbaraClara och istället för att slänga så gjorde jag skorpor av dem! Så nu sitter jag med mitt lunch-te och myser framför Oprah Winfrey. Så fort jag får iväg alla beställningar från kunder så ska jag ta tag i bloggandet igen.


sönderbloggat

Den här köksbilden har jag sett vandra runt på nästan alla inredningsbloggar jag följer och nu är lägenheten till salu! Det visade sig att den bara ligger ett par gator bort från oss. Vad nyfiken man blir på vem som bor där!


RSS 2.0