back in the days

Säg att du var ung och hipp 1980, ja då såg nog ditt bröllopsfoto ut ungefär så här. Inte konstigt att mina fina svärföräldrar snart har 30-årig bröllopsdag med ett så tjusigt bröllopsfoto!


Kommentarer
Postat av: Solveig

Det var en konstnärlig fotograf dom fick tag på! Din svärfar ser ut som Paul Newman btw... 30 år inte illa - tänk vilket ansvar vi har om din teori är sann!! Det är kanske sådana här bilder vi skall börja ta...jag menar vi vill ju att våra brudpar skall leva lyckliga i alla sina dar?

2009-10-03 @ 21:59:21
URL: http://solveigholstein.blogspot.com/
Postat av: Doredoris

Oj, det var en udda bild för att vara tagen då! Kul!

2009-10-04 @ 00:11:41
URL: http://doredoris.blogg.se/
Postat av: Sandra

Häftig bild, jag har alltid gillat den! Och visst är dom fina mina föräldrar =) 30 år som gifta det är rätt unikt i dagens läge. Men då fick dom ju två lätta barn att uppfostra då kan det ju inte vara så svårt att hålla relationen levande hahahaha skämt och sido men 30 år är coolt!!!! Puss på er mamma & pappa. Ni är lika fina idag som då för 30 år sedan och se vilka fina barn ni fått =)

Postat av: Svärmor

Hej Lisa,Blev lite chockad när jag slog upp din blogg idag och fick se vårt btöllopsfoto från 1980. Denna bild har vi inte själv utan sitter hos pappa (hoppas ni hade det kul hos honom igår). Anders kommer att bli jättestolt att Solveig jämförde Anders med Paul Newman. Klänningen sydde jag själv och brudbuketten gjorde Anders pappa. Bröllopsresan gick till Portland där våra bästa vänner då bodde (Pling och Clas) sedan bilade vi alla fyra ner i en van till Monterey. Bodde varannan natt i vanen och varannan i tält, romantiskt så det förslår. En del av denna resa är samma som du och Simon ska göra till våren.Kram på dej från bruden på bilden

2009-10-04 @ 09:23:32
Postat av: Caroline

Haha det var ett snyggt collage och vilken brud!

2009-10-04 @ 11:53:59
URL: http://bakelse.wordpress.com
Postat av: Camilla

Annorlunda och rolig version av ett bröllopsfoto.

Och jag diggar brillorna ;) precis såna hade min mamma oxå på den tiden.

2009-10-11 @ 03:00:23
URL: http://www.pinklady.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0