jul-erbjudande!

Från 1 november till 15 december har jag 20% rabatt på alla fotograferingar och efterbeställningar! Passa på att boka fotografering under november månad för att garantera leverans till jul. Prislistan hittar ni här.Erbjudandet gäller endast privatpersoner samt efterbeställningar i samband med fotografering bokad under 1 nov-5 dec. Senast datum för efterbeställningar är 15:de december. Erbjudandet gäller ej bröllopsfotograferingar.

kvällssol

Idag har jag plåtat söta familjen Gartmyr på stranden! Efter en hel dag med regn fick vi lite kvällssol...


världens bästa jobb!

Igår satt jag, syster Johanna och hennes man Andreas och jobbade till midnatt med ett bildspel för Tretorn. Det blev så sjukt himla toppenbra, tyvärr kommer jag nog inte kunna visad et här. Men åh vad jag är lycklig för mitt jobb... Jag har superroliga uppdrag och får jobba med min talangfulla familj. Idag är jag lycklig.


Vi plåtar produktbilder i Tretorns showroom.

tjoho!

Nu här jag äntligen fått ut mina nya prislistor.... Du hittar bröllopsprislistan här och porträttlistan här!


övning ger färdighet

Nej, jag har inte gått och blivit tvåbarns-mor under min bloggtorka. Däremot är det mestadels med de här två herrarna (min sambos syskonbarn Hugo och Lukas) jag hänger för tillfället. Mysigt! Bilder har min utomoderntliga svägerska tagit!
skogsmulle

Ojojoj här är det glest mellan uppdateringarna känner jag... Hemskt ledsen för detta, ska verkligen försöka bättra mig!
Vad har jag gjort på senaste då? I helgen var jag ute i skogen och plåtade för Tretorn, höst/vinter kollektionen 2010. Det blev riktigt bra och jag är så nällad på att få visa resultatet här! 


antikrundan, behind the scenes

För ett par veckor sedan fick jag i uppdrag av Journalisten (Journalistförbundets tidning) att plåta under Antikrundan när de kom till Höganäs. Tanken var att följa de som jobbar runt produktionen snarare än besökare med antika föremål. Det var ett riktigt roligt uppdrag! Kände mig som precis förr när jobbade på dagstidningar och jag gjorde den här typen av jobb ganska ofta. Jag försöker ju alltid få in det här tänket i alla typer av jobb jag gör. Att jag är en fluga på väggen som följer med, för att sen berätta med mina bilder.


Carl-Johan jobbar som fotograf på SVT och tar en gruppbild på alla som jobbar med produktionen framför Krapperups slott.

 


Det blir mycket googlande!


lisa, 17 år

Jag fortsätter på old-style temat och visar en gammal bild på mig, i min gymnasieskolas studio. Det var jag och Anna (fotografen bakom denna bild)som bunkrade upp med termos och godis för att sedan treva oss fram bland blixtar, bakgrunder och ljusmätare... Det var där nånstans som min dröm om att bli fotograf föddes. Tiden går så jäkla snabbt! Tänk om den tjejen på bilden såg mig idag, undrar vad hon skulle tycka. Själv vill jag bara ge henne en stor kram och säga att allt kommer bli bra och att hon är så mycket bättre än hon tror.buisness woman!

Idag plåtade jag min supervackra och väldigt talangfulla kompis Anna. Hon jobbar som grafisk designer och har ett eget företag, Annagram Design. Anna behövde lite shyssta bilder på sig själv, så vi drog ner till Dunkers, en miljö som passar Anna perfekt. Enkel, stilren och mycket linjer. Visst är hon en riktig puma!

Anna hade även med sig en väääldigt gamal bild på moi, visar den lite senare!

back in the days

Säg att du var ung och hipp 1980, ja då såg nog ditt bröllopsfoto ut ungefär så här. Inte konstigt att mina fina svärföräldrar snart har 30-årig bröllopsdag med ett så tjusigt bröllopsfoto!


in action!

Hittade den här bilden på min eminenta assistents blogg! Ellinor har varit med mig under ett gäng bröllop iår. Hon hjälper mig bl a med att bära alla mina grejer, hålla mig sällskap i allt väntande och hålla rätt på mina bilnycklar... Mycket viktigt för mig, för då kan jag koncentrera mig på plåtandet. Bilden är förstås tagen under denna sessionen.

© Ellinor Fermfelt


RSS 2.0