Ny blogg!

Jag har gått och gjort mig en ny blogg! Nu är det alltså dags att uppdatera länkarna och byta RSS:en för här ser ni inte mycket mer av mig. Hoppas ni hänger med!

http://lisawikstrand.com/blog/


behind the scenes

Ni som är nyfikna på hur det gick till på Tretorn-plåtningen kan ju kika på denna film! Här får ni följa med både när vi rekar platsen och under själva plåtningen. Enjoy!


till mosis

Min syster Moa är på utbildning i några dar och skrev just i syster Johannas blogg att hon längtar hem och därför kikar lite extra på våra bloggar. Så den här är till dig Mosis!!mastodontblogg

Ja det här med att få igång bloggandet gick ju sådär, men jag har faktiskt några ursäkter. Har varit i Göteborg ett par dar, både för fest och jobb. På torsdag drar jag till Stockholm för detsamma! För att göra upp för denna bloggtorka kommer här massa bilder! Tänkte visa er lite av resultaten från den här plåtningen för Tretrorn höst/vinter 2010. Designen av plaggen står ju min grymma syster för. Det här är lätt en av de roligaste plåtningar jag har gjort, trots konstant duggregn!

RSS 2.0