framtidscenario?

Nån gång i framtiden ska man ju förhoppningsvis få barn och då undrar man ju förstås hur det barnet skulle se ut. Enligt denna hemsidan skulle min och Simons unge se ut så här:Lite läskig helt enkelt. Frillan har han ju definitivt fått från far sin.

extreme pall-makeover

Inspirerad av syster (förstås!) köpte jag mig en egen pall-stege för 40:-. Johanna fick mina fransiga Manhattan-tabletter (efter att en viss sambo satt in dem i diskmaskinen, hosthost) och jag fick mammas fransiga elefant-tabletter. Mamma har haft de där tabletterna i många år och vi har ätit riktigt många middagar på dem! Så det känns fint att ha mamma med sig i köket. Just nu står en av Simons tv-spelsgubbar och tynger ner hörnen så klistret fäster ordentligt.


dagens favorit


Bosse

4 bröllop på en vecka, skönt att det dröjer ett par lördagar innan det är dags igen. Men åh vad jag älskar att plåta bröllop. Jag gråter under varje vigsel, även fast jag inte känner paret särskilt väl. Det är något speciellt med att få vara med under en så stor dag. Jag har världens bästa jobb!

fina malin

Jag kan räkna mina nära tjejkompisar på en hand. Nu har en av dem, fina Malin startat en egen blogg (verkligen på tiden). Jag har tjatat på Malin i typ ett år att hon ska starta en egen blogg och nu är den äntligen här! Malin jobbar som fotograf i Göteborg och hennes blogg kommer var fylld med shyssta pics! Trots att jag inte har kännt Malin så länge så har hon tagit ett stort kliv in i mitt hjärta, vissa människor klickar man med direkt och så var det med mig och Malin! Nu när hon har startat sin blogg ska nästa övertalningskampanj sätta igång, nämnligen att få Malin till Skåne så vi kan öppna en studio ihop. Ge mig ett år så ska jag nog klara det med!

Snyggbilden på Malin har jag snott från hennes Facebook

dagens favorit


© Lisa Wikstrand

i tryck!

En av bilderna jag plåtade för Lisa och Berit har blivit publicerade i Lerums tidning! Hittade bilden på deras blogg.


tretorn!

Förra veckan plåtade jag lite bilder på Tretorns nya kollektion inför våren 2010 som syster Johanna behövde för säljmötet. Det är hon som har designat kläderna, grymma syster!
© Lisa Wikstrand

bröllopsyra

Idag har jag fått vara med på ett helt underbart bröllop mellan Madeleine och Christian. Förrutom att de var superavslappnade framför kameran fick jag plåta dem i en fantastisk miljö. Vigseln ägde rum ute i skogen och en mer romantisk miljö får man leta efter. Deras bröllop kommer ligga i mitt bakhuvud när jag planerar mitt eget bröllop en dag. Enkelt och sagolikt! Här kommer en liten sneakpeak från deras bilder. Hoppas ni har roligt ikväll, slå klackarna i taket!

© Lisa Wikstrand

det sjunger i mitt hjärta...

Det bästa jag vet är när man gör en plåtning och man är så glad och nöjd och vill titta på bilderna hela tiden! Så kände jag när jag hade plåtat Lisa och hennes mamma Berit. Jag har nämnt Lisa i bloggen innan, hon och jag gick på Fotoskolan tillsammans, har gjort många jobb ihop och under nästan ett år satt vi hos mig på Fjällgatan i Göteborg och jobbade ihop! Lisa och henns mamma har öppnat barnklädesbutiken Bror och Brita i hemstaden Lerum, och förra veckan var jag där och hälsade på! Hela Lisas familj är så där sprudlande och glada, så min session med henne och Berit var en skrattfest!
© Lisa Wikstrand

det är inte alltid så glammig att vara fotograf...

..man blir smutsig...

.. man kan råka ut för påstridiga modeller...

Men det är lätt värt det när man får plåta Tretorns vårkollektion! En till backstagebild hittar du här... Återkommer med bilder från phootshooten nästa vecka.
© Johanna Gartmyr

power!

För nån månad sen plåtade jag Tretorns VD Magnus. Han har blivit utnämnd som en av Sveriges mäktigaste i svenskt herrmode av tidningen King och behövde en bild för tidningen när de skulle publicera listan. Magnus var ute efter lite annorlunda bilder och det tyckte jag vi fick till! Idag måste jag springa ut och köpa tidningen förstås... Grattis Magnus!

© Lisa Wikstrand

syskonen dolphin

För ett par veckor sedan var jag hemma hos familjen Dolphin igen, den här gången var Laras storasyskon Sophie och Robbie också i Sverige! Storasyster och storebror hade själva flugit över från England, något de var mycket stolta över! Jag berättade för Sophie om Pippi Långstrum (apropå Sophies flätor), hennes ögon lyste upp och sprang in till sin pappa och frågade "can we go to the Blockbuster later?!" Supersöta syskon gav sockersöta pics...
© Lisa Wikstrand

ett inlägg, hurra!

Förlåt förlåt förlåt! Inga inlägg på en hel vecka. Fy på mig. Nästa vecka är n blandning av stiltje och hysteri så det kan kanske bli lite mer inlägg nästa vecka.

Igår plåtade jag Sophies och Michaels fina bröllop. Fotograferingen gjorde vi i Pålsjö skog och här är ett några snabba bilder jag gjorde i ordning i går kväll. Hoppas ni hade en underbar kväll igår med mycket glädje och skratt!
© Lisa Wikstrand

när vi gräver guld...

Korpen premiär för grabbarna i helgen. Första matchen blev en seger med 6-0. Lyckan var total!


© Lisa Wikstrand

RSS 2.0