sommarvila

En kommentar från en anonym läsare som efterfrågar inredningsbilder? Inte så svårt att gissa vem... Men det är nog inte bara jag som hellre går ner på stranden än sitter vid datorn nu när det är så underbart väder. Jag är superlycklig över att inte ha ett fast jobb i sommar utan kan njuter av att kunna styra min tid själv. Idag köpte jag förresten en ny kamera som fick debutera med lite detaljer från vårt sovrum. Hoppas min anonyma läsare är nöjd nu...!


rennäv & tam

Nu finns det senaste nummret av Mat & Vänner ute där jag har tagit de flesta av bilderna. Till och med omslaget! Ut och köp!


arty-farty

Det sjunger i mitt hjärta.

bubbelfniss

Idag var jag hemma hos Peter, Malin och Vidar och tog lite bilder! Vi hade tur med lite eftermiddags-sol och det kan väl inte finnas något bättre än att ligga på en filt en ljum sommarkväll och fnissa åt sina tokiga föräldrar?


lycka är...

... ny printade bilder och superhjältinnor vid datorn... jasmine te... ittala-outlet-fynd... tidningsprenumeration (tack svärmor!)... pioner... bio med vänner ikväll...

ann & magnus

Trenden med blåsiga bröllop håller i sig för min del... Igår plåtade jag vackra Ann & Magnus. Blåsten tog i extra mycket ute på Vallåkras slätter och det var en utmaning att hålla slöjan på plats! Galet söta Ville var först lite skeptisk till denna märkliga tant med sin stora kamera, men jag är ju inte så farlig som jag ser ut...
dumma mej...

Ibland är jag väldigt tankspridd. Av någon anledning gör detta sig extra påmint när jag beställer bilder... Så igår råkade jag beställa två exemplar av denna bild i 90x70 cm. Ni som känner mig vet ju att jag har en otrolig kärlek för ensamma gubbar och denna man åt middag ett par bord bort från oss i New York. Han ska få sitta ovanför vårt köksbord här hemma.


Är det någon där ute som vill köpa ett ex? Maila mig på info@lisawikstrand.com

rapport från hemmet

Eftersom syrran har bloggpaus så får ju jag axla manteln som inredningsbloggare så att åtminstone en syster redovisar sina senaste fynd till hemmet. Igår åkte jag inom ILVA på vägen hem från Malmö och herregud vad mycket fint där fanns. Jag kom hem med en kudde och massvis med ljuslyktor. För att göra det extra enkelt för er bloggläsare så köpte jag likadana lyktor till syrran.  Den oranga figuren kom Simon hem med från jobbet häromdagen. Någon där ute vet säkert vad han heter för det gör inte jag. Men han matchar ju så fint.


buppa!

I våras fick jag ett upprag av Therese som startat ett eget företag där hon säljer egendesignade sjukt coola åkpåsar. Hon ville ha färglada bilder med mycket rörelse och glada barn! Det var ett riktigt roligt uppdrag och det går riktigt bra för The Buppa Brand! Än så länge säljs hennes påsar i 10 butiker runt om i Sverige och fler lär det bli...Tack till alla grymma ungar och föräldrar för ett underbart jobb. Här kommer några av mina favoriter!Vilken är din favorit?

hjälp!

Bloggläsare, nu behöver jag er hjälp. Tänkte printa ut ett gäng bilder från min Tjernobyl-resa. Men hur tusan ska jag hänga dem? Har gjort ett litet fotomontage med olika alternativ. Vad tycker ni?


party-pappan

I helgen har vi varit på disputationsfest i Göteborg. Det är min pappas fru Margareta som i många år forskat kring barns syn och nu är hon äntligen klar!
Men gladast av alla var nog pappa...


Systrarna Wikstrand!

det finns inget dåligt väder...

Nu har jag ett par veckor utan bröllopsplåtningar, och då är det ju förstås dags att sätta tänderna i alla maj-bröllop! Jag har haft sån himla tur och fått plåta kärleksfulla, avslappnade och glada par, t om i orkanblåst!


RSS 2.0