översvämmning

Mina vackra syskonbarn är väl så nära egna ungar man kan komma. Helgen har spenderats i Göteborgs skärgård med alla dessa fina ungar och jag saknar dom så mycket så jag nästan går sönder.

Min fina Ebba, det är inte alltid så lätt att vara äldst. Du är alltid så klok och jag förundras hela tiden över hur stor du har blivit. Hoppas att jag alltid kan få hålla din hand när ingen riktigt fattar och att du kan göra detsamma för mina barn om några år...


Fina Sofi, jag vet att du kommer bli en toppmodell en dag! Det kommer gå galant för dig i nollan i höst, du är nog en av de klokaste och ordkunnigaste sexåringar jag vet. Och vem kan låta bli att fnissa när man hör dig skratta!


Albin, min lilla gofis. Dig vill jag bara krama så fort jag tänker på dig. Tack för att jag fick sitta med dig i aktern på morfars båt och prata om det öppna havet. Den som får vara din vän kan skratta sig lycklig.


Sötaste Petter, vilken superbrorsa du är till dina systrar. Tror att Klirri har en riktig beskyddare i dig. Älskar dina underbara blonda lockar och din oblyghet. Bästa hallonpysen en moster kan få!


Lillo min lilla skrutt! Du har energi och glädje så det räcker för tre. Att en två-åring kan vara så rolig är ju nästan knäppt, men det har du väl fått av din pappa... När du sträcker dina armar mot mig så blir jag så stolt så jag nästan spricker.


Lilla Klara! Längtar tills du blir stor och kan busa på med alla syskon och kusiner, även fast din mamma helst skulle vilja ha dig som bebis ett tag till. När du blir stor ska jag lära dig alla lillasyster-knep jag har.


Tack systrar för att ni har satt så fina ungar till världen. Jag är världens stoltaste moster Lillasyster.

Lillo Maja



christoffer & irina

Med regnet hängandes i luften även denna lördag plåtade jag Christoffer och Irina nere vid Råå vallar. Vi hade hela stranden för oss själva!




Vigseln hölls i Ramlösa Brunnspark.

pia-lotta & henrik

Jag älskar verkligen personliga bröllop. Pia-Lotta & Henrik valde att hålla sitt bröllop hemma i trädgården med fantastiska blommor och en vacker ceremoni! Porträtten tog vi runt om deras hem och där var ingen brist på varken miljöer eller mod hos brudparet. Pia-Lotta & Henrik, kärleken lyser verkligen i er familj, inte minst mellan er två. Tack för att jag fick föreviga er dag!








personalmöte

Som frilansare blir det inte så många måndagsmöten, fredagsfikor eller lunchsnack med kollegor. Då får man hitta på eget! Igår träffade jag tre grymma Skåne-fotografer Marie, Lina och Jenny för lite fotosnack och middag. Lämnade tjejerna med grymma ha-begär och mycket inspiration. Längtar redan till nästa träff!


lördagens bröllop

Lördagens bröllop plåtades i vackra domkyrkan i Lund. Det var Rebecca & Johan som gifte sig och trots att solen gassade och svetten lackade så fick vi till riktigt fina bilder!


älska

Underbara skitungar. Underbara sommar. Underbara kompaktkamera.



en bild i timmen, nästan.

"I tried taking pictures, but they were so mediocre. I guess every girl goes through a photography phase. You know, horses... taking pictures of your feet."



RSS 2.0