en cykelpump mot en rostig spik

Jag har en sorlig hall som jag så gärna vill fixa till. Har redan bestämt tapet och allt! Problemet är bara att jag inte alls kan tapetsera. Dessutom är det en väldigt tråkig stuckaturtapet som man måste spackla över. Redan här inser nog de flesta att detta inte är ett jobb för Wikstrand-Williamsson. Dessutom är vi på hårda sparkrav inför vår Kaliforinen resa i apríl. Men vänta ett år på att göra i ordning hallen?!! NOOOO......!!!

Därför utlyser jag nu ett liten bytesförslag. Är du en målare eller känner någon som är målare eller bara nån som är sjukt grym på att tapetsera? Jag erbjuder att byta tapetsering av en fondvägg (1,20x2,40 cm)i min hall mot en gratis fotosession. Alltså tid + material mot tid+ material! I mitt fall bjuder jag på massa printar som motsvarar det en målare skulle viulja ha betalt.

Så kom igen nu! Help a sister out!

Update: Nu är alltihopa löst och det blir min fina svåger Jimmy som fixar biffen medans jag och hans fru shoppar loss i Malmö i jul!! Tjoho! Tack alla som har engagerat sig!
Kommentarer
Postat av: Sandra

Jimmy kommer i december, kan du vänta till dess???? =)

Postat av: Sammy Rose

haha. vad rolig. Men vet du det är inte svårt alls att tapetsera. Men det väldigt tråkigt att spackla/ dra bort stukaturtapeten under. Detta kommer nån att nappa på, det e jag säker på.

2009-08-13 @ 18:18:06
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag skulle gärna hjälpa dig, jag är dock inget proffs utan helt enkelt en vanlig människa som har tapetserat lite för många gånger. :-) Spacklat över stukturtapet har jag aldrig gjort, det borde inte vara alltför svårt dock. Så hittar du ingen bättre som kan hjälpa dig så kan du ju slänga iväg ett mail! :) Det är ju bara kul att lära känna och hjälpa människor!

2009-08-13 @ 19:28:50
Postat av: Sandra

Jag har precis pratat med Jimmy och han gör det mer än gärna!!! Vi är så glada att vi äntligen kan få ge tillbaka =) Han säger att det är piece of cake för honom. Min man är grym! Snart kommer min stoooor beställning till dig. Du tar dom finaste bilderna så jag har så svårt för att välja ut vilka som ska förstoras ALLA är ju så fina =) Puss & Kram

Postat av: Malin

If I could - I would :) Puss!

2009-08-13 @ 21:56:27
URL: http://malintimfjord.blogg.se/
Postat av: Maja-Stina

Vilket BRA och KUL initiativ. Byta borde vi göra oftare! Tänk förr...

2009-08-19 @ 18:46:02
URL: http://www.majastina.driftig.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0