på tv!

I söndags besökte Svt och Antikrundan Höganäs och jag var där och plåtade. En kameraman tyckte det var väldigt roligt att följa mig med kameran när jag försökte fånga programledarna... Vi får väl se om jag kommer med i programmet sen!


spets och solsken

Igår var jag på ett riktigt drömbröllop. Lisa och Filip var inte bara otroligt vackra, det finns också en fantastiskt fin kärlek mellan dem. Då är det inte svårt att vara fotograf kan jag säga...! Vigseln höll i Vikens kyrka, med solljus utan för fönstren. Porträttfotograferingen gjorde vi på Krapperups slott innan brudparet tog sig till Mölle där festen hölls.

Hoppas ni hade en helt underbar kväll, jag känner mig lyckligt lottad som fick fotografera er!sommar

Jag har ju redan skrivit lite om vår systerhelg i Bohuslän, men här kommer lite fler bilder! Mysigt att sitta och kika igenom sommarens bilder nu när hösten börjar närma sig. Det har varit en så grymt bra sommar känner jag. Är så jäkla glad att jag inte har tagit någon sommarvik iår, utan kört helt på företaget och att det har funkat!!välkommna!

Det var väldigt vad det rasslade till i statistiken när Emelie länkade till mig, så himla roligt! Hoppas ni stannar kvar.

Tänkte bjuda på lite fler bilder från Tretorn-plåtningen, några favoriter som inte kom med till slutgallrningen:festival!

Har haft ett par härliga och uttröttande dagar i Smålands skogar med finaste vännerna. Vi har varje år en egen festival, komplett med uppträdanden (allt från Snoop Dogg till Rednex), festivalband, galet mycket spex och självklart det vikigaste av allt, glowsticks! När man kommer hem känner man sig ungefär lika slut som efter en vanlig festival...!

arbetsmoral-ångest 0-1

De senaste dagarna har jag inte gjort många knop. Har liksom tappat motivationen lite. Just nu står inget akut på min att-göra-lista. Inga stora röda bokstäver. Inget akut, det mesta kan vänta en dag eller två. Detta har resulterat i total apati för mig. Jag får INGENTING gjort. Städar lite, kollar lite bloggar, gör två bilder, ser lite på tv, osv. Det är ju egentligen helt okej att ta det lugnt ibland. Slår man ut alla timmar jag jobbar så går de garanterat över 40 timmar i veckan, men ändå får jag så sjukt dåligt samvete!!

Den här bilden på fina Lillo tog jag i somras, och den kommer snart vara en del av en fotovägg här hemma.

i ur och skur

I lördags hade jag bröllopsfotografering med Anna & Per. Just då hade himlen bestämt sig för att öppna sig helt och vinden blåste från sidan. Alltså, utomhus uteslutet. Vi åkte istället till Dunkers Kulturhus, perfekt med ljusa väggar och mycket fönster! Med lite publik och champange-otur fick vi till härliga bilder ändå! Vigseln ägde rum i Allerums kyrka och lagom till riskastningen blev det uppehåll!

en cykelpump mot en rostig spik

Jag har en sorlig hall som jag så gärna vill fixa till. Har redan bestämt tapet och allt! Problemet är bara att jag inte alls kan tapetsera. Dessutom är det en väldigt tråkig stuckaturtapet som man måste spackla över. Redan här inser nog de flesta att detta inte är ett jobb för Wikstrand-Williamsson. Dessutom är vi på hårda sparkrav inför vår Kaliforinen resa i apríl. Men vänta ett år på att göra i ordning hallen?!! NOOOO......!!!

Därför utlyser jag nu ett liten bytesförslag. Är du en målare eller känner någon som är målare eller bara nån som är sjukt grym på att tapetsera? Jag erbjuder att byta tapetsering av en fondvägg (1,20x2,40 cm)i min hall mot en gratis fotosession. Alltså tid + material mot tid+ material! I mitt fall bjuder jag på massa printar som motsvarar det en målare skulle viulja ha betalt.

Så kom igen nu! Help a sister out!

Update: Nu är alltihopa löst och det blir min fina svåger Jimmy som fixar biffen medans jag och hans fru shoppar loss i Malmö i jul!! Tjoho! Tack alla som har engagerat sig!
sommarmys

Idag plåtade jag Roger & Tina som ville ha lite fina bilder på sig själva. Egentligen bor de  i Malmö, eller ja, det var ju lite komplicerat det där! Tina bor i Malmö och Roger i Skövde. Först bodde Roger i Malmö och Tina i Skövde, så Roger flyttade upp dit, lagom till att Tina fick jobb i Malmö... En riktig karusell, men nu är de snart i samma stad igen! Ett riktigt tjusigt par är de i alla fall.

ängar och hav
bästa brorsorna williamsson

Mina sambos fina syskonbarn (ja mina också förstås!) Lukas och Hugo var nere i Helsingborg ett par veckor i juli. Vanligtvis bor de små liven i Bollnäs och vi saknar förstås dom som attans. Deras mamma Sandra och min fina svägerska är förmodligen mitt största fan. Att komma hem till familjen i Bollnäs är som värsta ego-kicken. Det är mina bilder ÖVERALLT! Och det är verkligen så himla underbart att få leverera bilder till någon som uppskattar dem så mycket. Dessa ska vi själva printa stort här hemma så vi kan kolla på våra favorit-norrlänningar varje dag.

Vi saknar er!!


clara & erik

I fredags var det dags för bröllop igen. Clara och Erik har en sån där glöd mellan sig som man blir så glad av!


RSS 2.0