mat!

När jag skrev det här inlägget var det magasinet Mat & Vänner som jag pratade om. Nu är tjänsten inte helt klar ännu, men jag frilansar för dem så länge. Hela nästa nummer kommer vara fyllt av mina bilder! Så spännande och lite läskigt. Maj är helt fullspäckad med roliga jobb för Mat & Vänner, en hel drös bröllop och ett annat jättejobb som jag inte avslöjar något om ännu... Så här såg det senaste nummret ut, med mina första trevande försök som matfotograf...
© Lisa Wikstrand

jag känner livet i mig

Tisdagkväll, ensam hemma. Jon kommer förbi och lagar min cykel, sen drar vi till Hemköp och köper korv, grillspett och grönsaker. Engångsgrillen har Jon redan med sig, jag har en halv flaska rödvin. En kväll på stranden och jag säger som Madicken: Jag känner livet i mig.
© Lisa Wikstrand

den ofrivillige fotografen

När jag ska plåta min systerson Albin är det på två villkor:
1. Han får göra en grimas:


Annars ser han ut så här:2. Han får ta en bild själv efter att jag har plåtat honom. Har många bilder som ser ut ungefär som den här:

  © Albin Wikstrand Kropp
För fler av Albins bilder kika här

© Lisa Wikstrand

maskerad

I lördags hade jag besök av Tjatte och The Flash på min balkong...
Båda med lite extra padding i trikåerna.


© Lisa Wikstrand

extreme kök makeover

Inspirerad av min grymma syster som har den finfina inredningsbloggen Aprillaprill kommer här ett litet inrednings-inlägg! Vårt kök har varit svårt att inreda tycker jag. Sen vi flyttade fina marimekko tyget till arbetsrummet har det sett så tomt ut i köket. Så en eftermiddag satte jag mig och skissade på hur det skulle kunna se ut.Planshen lånade jag av Johanna tills jag hittar något som passar bättre. Suktar efter nån av alla fina tavlor från Artkoncept. Nu fattas bara två Eames-stolar och ett fint gammalt teak-bord!

vårtecken


Jag har löst mitt stora huvudbry över vas till vitsippebuketter.

© Lisa Wikstrand

bebiskoma

Hela påsken spenderades uppe i Bollnäs med Simons familj och det nya tillskottet Hugo! Mycket sol och mycket bebisluktande. Helgen får beskrivas i bilder!
© Lisa Wikstrand & Simon Williamsson

påsk!

Våra underbart soliga, lediga påskdagar här uppe i Bollnäs sammanfattas nog bäst i den här bilden!
Ett mer utförligt inlägg kommer så småningom...


© Lisa Wikstrand

i'm with the band!

Idag har jag haft en blåsig plåtning med bandet Round Here ute på Kullaberg. Grabbarna kämpade tappert i blåsten och kylan, men bilderna blev finfina! Himlen såg ut som sockervadd och lyckligtvis klarade vi oss undan både regn och trasiga kläder. Här kommer två bilder som jag gjort lite snabb redigering på ikväll...!

Nästa vecka är ganska galen så tyvärr håller nog trenden med dåliga blogguppdateringar i sig.

© Lisa Wikstrand

nykläckt....

Det har kommit ett nytt tillskott i Williamsson-klanen! Bara en dryg timme innan Simons födelsedag föddes hans systerson Hugo! Som vi längtar efter påsken när vi får åka upp till Bollnäs och snusa på det nya underverket....


© Sandra Williamsson

hoppsan...

.... då gick man och fick en heltidsanställning som fotograf! Berättar mer när allt är påskrivet och klart. Gött känns det iallafall!


© Simon Williamsson

RSS 2.0