nya tider...

Jahopp, då var man frilansare igen och en lägenhet rikare (men snart ganska mycket fattigare)! Det känns liksom lite för bra för att vara sant och istället för att vara upp över öronen lycklig blir jag mest orolig för allt som kan gå fel. Men jag hoppas att det ska gå bra. Nånstans längst ner i magen så vet jag ändå att allt kommer bli bra. Snart åker vi till Bollnäs och när vi kommer tillbaka så kan jag ta tag i allt på riktigt.

image116
Hur kan det inte gå bra när jag har den här mannen...?


hejdå gp!

sista dagen idag. har precis bjudit på tårta och fått två fyrar som avskedspresent. känner mig märkligt lycklig! som att nu kan vad som helst hända och jag ser fram emot att få massa ny inspiration och glömma två-ettor, ett-ettor och tre-ettor ett tag iallafall! ikväll blir det partaj med skåningarna och diverse göteborgare. i skrivande stund leder vi budgivningen på en trea i hbg... det vore grädden på moset denna perfekta fredag!

image115
en bild på ordföranden i semleakademin.

lillasyster i tidningen!

Blev erbjuden en månads vikariat till men tackade nej! HURRA för mig! Känns jätteskönt. Fick lite ont i magen när jag fick frågan eftersom jag har gjort upp så mycket planer, men när jag väl tackade nej kände jag mig väldigt nöjd! Fick nästan lite extra inspiration att min sista vecka ska bli så bra som möjligt. Avslutar GP-tiden med att åka på jobb i Ockelbo/Stockholm. Åker på måndag och är hemma på torsdag!

image114
^Jag                                                                                                                                                 Malin ^
Uppdrag: Gp testar mascaror.

RSS 2.0