Hipphipp hurra!!

Här är det inte riktigt 12/4 än men eftersom det är det hos er så börjar vi med att gratta Johanna så himla mycket på födelsedagen! Vi kommer hem med massa presenter till dig och hoppas att du får en superfödelsedag!! Vi försökte spela in en film men vi vet inte hur man lägger upp det. Hoppas du hör "Röda små smultron" hela vägen hem till Sverige.

Nu börjar vi känna hur musten går ur oss här i storstan...  Fötterna är inte riktigt lika pigga längre och vi börjar så smått längta hem till Sverige igen. Idag när vi gick vår morgonpromenad genom Central Park gjorde vi varsin lista över vad vi kommer sakna respektive inte sakna men New York. Min lista ser ut så här:

Jag kommer sakna:
* Vårvädret
* Alla billiga kläder och smink...
* Storstadskänslan
* Att se platser och uppleva man sett på film och TV hundratals gånger
* Storslagenheten
* Central Park

Jag kommer inte sakna:
* Den här stan luktar ost!
* Avgaser
* Trängsel
* Alla halvkassa dyra restauranger
* Vårt surrande kylskåp som står precis bredvid sängen
* Att vara litelite rädd när man går de sista tre gatorna hem...

Dagen har spenderats med att inhandla diverse beställningar från er hemma i Svealand! Så bilderna är inte så många idag, men med tanke på bildorgierna ni fått innan i veckan så får ni nöja er med detta ikväll! Glädjande nyheter är iaf att jag har plats kvar i resväskan, förhoppningsvis är det inte så mycket plats kvar imorgon kväll... Simons resväska däremot får nog inte ner så mycket mer, men det hindrar nog inte honom från att shoppa lite extra imorgon.

image276
Kändisspotting nummer 2! Kaninen i Alice i Underlandet. För er som inte vet vem han är var även han Oscarsnominerad för bästa biroll förra året.

image277
Vi var i en gigantisk leksaksbutik vid Times Square. Tre våningar, komplett med såvä pariserhjul som rytande dinosaurier. Alla syskonbarn hade blivit tokiga där inne, det fanns ALLT! Jag var glad över att bara behöva hålla reda på Simon, även det var en utmaning.

image278

image279
Ganska mycket grejer!

Kommentarer
Postat av: Födelsegrisen, Pinkis o Anton K

TACK!!! Jag kommer sakna att inte ha er här men ni kommer ju snart hem. Jag drar en lättnadens suck att ni börjar tröttna lite, lite grann. Var lite orolig för att ni aldrig skulle vilja komma hem. Så kul att se alla saker ni fyndat. Jag ser en väldigt spännande sak ligga där på sängkanten ;-)Nu ska vi städa lite här hemma sen bli det fika med fahlmans äppeltårta och fruktsallad och Andys famous latte. Lillo har haft feber i några dagar nu så vi vet inte om vi kan fullfölja våra planer på att åka till Höör men vi hoppas det. Just nu ligger hon i sin puff och kollar på Emil, oväntat va? Men det är kanske ganska tryggt att veta att allt är sig likt här hemma i Sverige medan ni har upplevt en helt ny värld! PUSS PUSS PUSS

2008-04-12 @ 08:43:57
Postat av: Chefen

Trodde det var mig ni grattade! Patrik

2008-04-12 @ 11:05:58
Postat av: Mamma Cecilia

Tack, tack, tac för att vi fick följa med på er resa. Jag kommer att sakna er NY-blogg. Ja en del grejor hade ni på rummet kan man lugnt säga. Det blir roligt för er när ni kommer hem och får plocka upp allt ni shoppat.

Ha en superdag och en bra resa hem. Hör av er när ni kommit hem. Ser fram emot att träffa er på torsdag.

Stor kram
Mamma

2008-04-12 @ 11:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0